Dogodek: Tržnica generacij s sprejemom mladih prostovoljcev

Dne 24.9.2015 bomo sodelovali na dogodku Tržnica generacij s sprejemom mladih prostovoljcev. Že četrti tradicionalni prostovoljski dogodek »Tržnica generacij« organizira Medgeneracijski center Celje – v sodelovanju z Mestno občino Celje in Mladinskim centrom Celje.

Poudarek letošnjega dogodka bo na konceptih trajnostnega razvoja, na ustvarjalnosti in ohranjanju tradicionalnosti.

Dogodek je namenjen druženju prostovoljcev iz vrst vseh generacij; namenjen je tudi promociji vsebin, s katerimi prostovoljci dodajajo svoj prispevek v prijaznejše življenje. Tržnica se vse bolj uveljavlja kot prostor, kjer imajo institucije priložnost za predstavitev svojih programov, ki se nanašajo na zadovoljevanje potreb življenja ter vseh tistih programov, ki v izobraževalnem procesu mladim dodajajo širše kompetence in jim prostovoljstvo privzgajajo kot stil življenja. Za srednje šole pa Tržnica pomeni tudi priložnost, da širšemu krogu občanov približajo dan odprtih vrat in jim predstavijo pestrost ter inovativnost svojih učnih programov.

V prijetnost dogodka z raznimi aktivnostmi na stojnicah in z glasbeno spremljavo je umeščen tudi sprejem prostovoljcev. Sprejem je pospremljen s priznanjem mladim za vstop na pot plemenitosti ravnanj, ki naj bi jih vodila skozi vse življenje.

Dogodek bo potekal v četrtek, 24. septembra 2015, od 10 do 14 ure na naslovu Mladinskega centra Celje, Mariborska cesta 2, Celje

trznica-generacij

Povezava dogodek :

MGC: http://www.mgc.si/novice/novice_2/vabilo-na-dogodek-trznica-genercij-s-sprejemom-mladih-prosto?dat=1

FB: https://www.facebook.com/events/746962155431732/

2017-01-13T14:14:33+01:00 11. 09. 2015|novice|0 komentarjev

Leave A Comment